Qui som? - lakademia

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Decía Steve Jobs en su famoso discurso a los estudiantes de la Universidad de Standford que a veces, si miramos hacia atrás, podemos ver con claridad los puntos que nos han llevado hasta nuestro presente.

Somos tres socias, Marta Melgar, Carmen Navarro y Mati Pérez, que desde trayectorias y profesiones distintas nos hemos encontrado en el momento justo, oportuno y dulce de nuestras vidas para montar L'Kadèmia. Ese es el sueño que nos mueve. Y ahí están también, si miramos en nuestros propios caminos, las coordenadas que nos han unido.

Somos tres, como las hijas de Helena, las “Gràcias” de Rubens, las morillas del Romance o las tres estatuas de la isla de Miyajima. Pero al contrario que estas rechonchitas diosas japonesas, nosotras tenemos mucho que decir, escuchar y ver. Justamente por eso hemos creado y puesto en marcha L'Kadèmia. Educació i innovació.

Para escuchar con calma y atención lo que nos contarán nuestros alumnos y alumnas o nuestros clientes sobre sus expectativas académicas o su plan de vida. Para ver, mirar con atención y ser capaces de detectar las necesidades y descubrir qué nos piden, qué necesitan y cómo podemos ayudar a nuestros alumnos y alumnas, a nuestros clientes, a alcanzar sus objetivos, a superar sus retos. Y por supuesto, porque tenemos mucho que decir y que explicar acerca de asignaturas, formaciones, contenidos y todo tipo de aprendizajes.

Para que nos conozcas un poco más, nos presentamos.

Em dic Marta Melgar. Des de ben petita m’ha interessat tot el que té a veure amb la ciència, per això un dels meus somnis es va fer realitat quan vaig aconseguir la llicenciatura en Ciències Químiques, carrera que vaig decidir estudiar a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, encara que era més lluny que altres de Barcelona. Més tard, vaig completar els meus estudis amb un curs de Postgrau en Estadística a la UAB. Tot i ser una científica convençuda i apassionar-me els números, es fa estrany trobar-me sense una novel·la sota el braç i és que.. sóc una lectora incorregible!

Durant més de 10 anys he estat treballant al departament de control de qualitat d’una important empresa farmacèutica, treball que he compaginat molt de temps amb les classes de reforç.

Ara, en aquest moment de la meva vida, quan he acumulat els coneixements i l’experiència necessària, he decidit reprendre les classes de reforç. M’agrada transmetre la meva passió per la ciència i desmitificar el fet de que les matemàtiques, la física o la química són avorrides.....res més lluny de la realitat!!

Sense elles no podríem explicar la majoria de les coses que passen al nostre voltant. Jo t´asseguro que quan les entens són fins i tot divertides...vols que t’ho demostri?
¡Hola! Yo soy Mati Pérez, una mamá a la que, como a cualquiera de vosotras, me ha preocupado siempre de manera especial la educación de su hijo.

Me formé como Técnico Especialista Administrativo-Comercial, y durante 18 años he desarrollando diferentes tareas como Secretaria de Dirección. He decidido emprender este proyecto con mis compañeras Marta y Carmen, ya que una de mi debilidad son los niños y la comunicación que establecemos con ellos.

En L'Kadèmia me voy a encargar de las funciones de gestión administrativa y comercial, y ayudar a mis compañeras a conseguir que nuestros alumnos y alumnas acudan ilusionados y con ganas de ampliar sus conocimientos. Todo esto, en el marco de un aprendizaje individualizado, lúdico y motivador.

Os invito a conocer L'Kadèmia, un nuevo espacio de innovación pedagógica y lleno de frescura!!! Os espero, eh?
Sóc la Carmen Navarro i he passat gran part de la meva vida envoltada de nens, classes, llibres i tot allò que gira al voltant d´una paraula immensa com és l'EDUCACIÓ. O sigui, una privilegiada. Sóc Llicenciada en Geografía i Historia i també Doctora en Historia per la Universitat Autònoma de Barcelona. I ara m'he engrescat a acabar el Grau de Psicología a la UOC. He treballat com a docent tant a l'escola com a la Universitat i també he dut a terme diferents responsabilitats empresarials, destacant la gestió com Directora editorial de l'área de Publicacions Educatives a la multinacional Wolters Kluwer y com directora del "Periódico ESCUELA". Patrona de les Fundacions Integritas Foundation i FIDEAS crec firme i solemnement en la transformació i millora de la societat mitjançant l'educació, que si no pot canviar el món, si pot canviar a els que ho poden canviar. Alguns i algunes d'aquestes persones transformadores són ara encara petits o molt joves , però segur que acaban apareixent per L'Kadèmia.
Sóc la Erika Calderón i des de que era molt petita ja ensenyava a les meves nines a parlar, a llegir, a escriure... amb una petita pissarra que em van portar els reis! La meva passió per ensenyar i ajudar als més petits a superar les seves dificultats de llenguatge i aprenentatge m'han  portat a estudiar Logopèdia, estudis que m'han donat  la possibilitat de treballar 9 anys a l'àmbit privat amb el sector infanto-juvenil i adults. Més endavant, m'he format com a mestra d'educació especial per poder aportar tot el meu coneixement a l'escola i des de  2007 exerceixo   com a mestra d'audició i llenguatge en l'àmbit públic amb nens de 3 a 11 anys fins a l'actualitat. Aquests  darrers 8 anys   m'he dedicat  a assolir a una formació específica de les dificultats de llenguatge i aprenentatge a l'àmbit escolar.

Estic molt contenta de formar part de l'equip professional de L'Kadèmia i poder  compartir la meva visió de l'educació amb els  nostres alumnes i les seves famílies.
Soc la Mª Jesús Hinojosa,

Sempre he tingut curiositat per saber com funcionem les persones, com som i sentim, com entenem la realitat que ens envoltava i com reaccionem davant les coses. Com, el context familiar, de grup, de societat on ens desenvolupem modula la nostra manera d’ésser i de comportar-nos. És per això que vaig llicenciar-me en Psicologia, entenent els estudis com una manera de desenvolupament personal i de creixement continuat, que em va dur a cursar diferents formacions, fins que vaig especialitzar-me en Neuropsicologia, de la mà del millor professional en aquesta disciplina a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Psicòloga general sanitària, especialista en Neuropsicologia Clínica amb reconeixement del col·legi Oficial de Psicòlegs, màster en Psicologia Clínica infantil...  són algunes de les formacions que m’han ajudat a entendre el que és més important, més enllà de meres etiquetes clíniques, per tal de no només saber què li passa a la persona, si no aprofundir en el perquè i sobre tot com podem ajudar-lo a superar les  seves dificultats. Sempre amb l’objectiu d’afavorir el seu desenvolupament i autonomia personal. Quan vaig saber del projecte de L’Kadèmia i les companyes que el formàvem, vaig descobrir un espai comú on poder desenvolupar aquest gran potencial que la Neuropsicologia pot oferir als nens, adolescents i també a vosaltres, els pares i mares que continueu lluitant per oferir i comprendre millor als vostres fills.

Ens veiem a L’Kadèmia!
El meu nom és Mercè  Martínez i sóc mestra d'Educació Infantil, bibliotecària escolar i contacontes.

Can Butjosa va ser la biblioteca que em va obrir les portes al món meravellós dels contes i les primeres lectures, i amb el Certificat de Biblioteques Escolars i Infantils (CBEI) vaig començar el meu camí a través de la literatura infantil i juvenil.

Després d'aquests inicis tan especials, el camí continua: diverses formacions com a Contacontes, Màster en Biblioteca Escolar i Promoció de la Lectura, l’aventura de muntar una biblioteca escolar, projectes i activitats d’animació a la lectura, moltes sessions de contes a escoles, biblioteques,  al carrer... I al meu costat sempre un Sac ple de contes, històries i lectures meravelloses.
Soy  Roberto Escalante, y muchos de ustedes me conocen como el “teacher” de  inglés. Soy lo que vienen a denominar un “ciudadano del mundo”, no en  vano tengo doble nacionalidad: española y venezolana.

Mi inquietud por  conocer otras culturas y otras formas de vivir me ha llevado a trabajar   en distintos lugares de habla inglesa: en Trinidad & Tobago  (Caribe) donde empezó mi andadura como docente de inglés; en Detroit (USA) donde me gradué en ADE y trabajé como profesor de inglés y  también en  Venezuela, donde me especialicé en fonética y fonología  inglesa en la Universidad de Carabobo. Unos años más tarde pasé varios  años en Bournemouth (UK) y allí cursé la especialidad de inglés como  segunda lengua, justamente lo que la mayoría de ustedes necesitan  dominar.

He trabajado en diferentes países tanto en el ámbito de la  enseñanza de las áreas de ADE como de inglés, en calidad de  profesor  para directivos, para adultos principiantes, para niños para… cualquiera  que se anime a conectar con el aprendizaje cercano y significativo con  el que yo les voy a contagiar una de mis pasiones: la lengua inglesa.  Otra es mi Harley Davidson, como pueden comprobar.

LET’S GO TO L´KADÈMIA AND ENJOY ENGLISH!!!!!
Sóc  la Lucía Nuñez i em declaro amant de les lletres i actual estudiant del Grau en Pedagogia a la UAB.

M'apassiona tot el que té a veure amb  l'educació perquè penso que és la responsable de canviar el món. Sóc  columnista en el diari ESCUELA i he treballat com a professora de reforç  escolar i impartint diferents tallers didàctics a adolescents.
Sóc en Xavier Tolentino Marjanet. Des de ben petit i fins a dia d'avui sempre he sentit curiositat per com funcionen les coses que ens envolten, m'ho passava més bé desmuntant les joguines per veure com estaven fetes que no pas jugant amb elles.  Fins que ja fa unes quantes dècades em van regalar un ordinador. En aquest punt la meva curiositat va traspassar els límits físics i la meva necessitat era descobrir la part lògica dels jocs i programes que feia servir. Així doncs "desmuntant" el soft vaig endinsar-me en el fascinant món de la programació i de manera autodidacta i valent-me de manuals que dificílment trobava traduïts vaig aprendre a programar. Anys més tard vaig estudiar Informàtica de Gestió tot i que la meva vida professional, des de 1995, l'he desenvolupat, en gran part, en l'àrea de la informàtica tècnica i l'administració de grans sistemes.

L'any 2010 vaig tenir l'oportunitat de començar a donar classes d'informàtica d'usuari i a impartir tallers creatius i, poc a poc, m'he deixat seduïr per una ocupació que mai no havia imaginat:

COMPARTIR CONEIXEMENTS

I on millor que a L'Kadèmia per a fer-ho!! Us hi espero ;)


 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal