Objectius - lakademia

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Diu Bert Hellinger que “sense arrels no hi ha ales” i a L'Kadèmia compartim aquesta filosofia, perquè sentim que no hi ha aprenentatge efectiu si no està connectat amb l'afecte, amb el cor.

L'objectiu de L'Kadèmia és proporcionar als alumnes l'ajuda i suport necessaris per tal d'assolir el coneixements bàsics per a obtenir uns bons resultats acadèmics i obtenir el màxim rendiment de les seves capacitats, sense descuidar el seu desenvolupament emocional.

Aquest objectiu s'aconsegueix en un treball conjunt entre els nostres professors, els tutors de l'escola i els pares. Una col·laboració imprescindible per detectar les necessitats individuals de cada alumne i poguer-lo atendre com es mereix, d'un en un.

L'Kadèmia però, no és només un lloc on venir a fer els deures. És un espai on es dóna resposta a les dificultats que els alumnes troben a l'hora de dur a terme les tasques encomanades a l'escola, de manera que al final siguin autònoms ens els seus deures.

A mida que els alumnes aconsegueixen bons resultats, es motiven i descobreixen noves capacitats que potser abans no sabien que tenien i això els ajuda a continuar millorant.

Comptem amb professors especialitzats en les àrees de lletres i ciències el que fa que les explicacions siguin molt professionals i adaptades a la capacitat de cada alumne.

Tenim una àmplia biblioteca, wifi lliure i taules on poder treballar abans o després de les classes.

Comptem també amb la col·laboració d'altres professionals relacionats amb les dificultats de l'aprenentatge per tal de donar solucions a tots els problemes que sorgeixen. El nostre equip inclou una neuropsicòloga i una logopeda que treballa colze a colze amb les professores. A més, altres experts en dinàmiques lectores, informàtica i anglès donen suport a L'Kadèmia en tallers i seminaris.

Oferim tot això en un entorn agradable i propici a l'estudi.
 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal